Ik zal me eerst even voorstellen, mijn naam is Bianca en ik heb een dochter met autisme. Het is een hele zoektocht geweest om de zorg te vinden die mijn dochter en ik nodig hadden om samen weer "normaal" te kunnen functioneren. Dit omdat het met een kind met ASS echt lastig is. Mijn dochter had meteen een klik met Brenda, Brenda stelde zich voor en liet mijn dochter gewoon even wennen aan haar aanwezigheid. Als snel was er een goede klik! Brenda is echt een topper, haar geduld is bewonderenswaardig, haar inzet fantastisch, ze is de ruste zelf, maar grijpt ook in daar waar nodig.

Ze steekt enorm veel tijd in haar zoektocht naar het hoe en wat bij mijn dochter, gaat naar haar school, bespreekt alles met mij, en dat alleen al maakt het fijn om met haar "samen " te werken, want dat is een enorm groot verschil in de begeleiding van Brenda en wat ik gewend was van de reguliere jeugdzorg. daar is namelijk geen tijd voor mij als moeder, om te vertellen wat ik wel en niet fijn vind in de begeleiding, of om te vragen hoe ik met de situatie om kan gaan, want ja, als moeder is dat echt voor een kind anders dan voor een hulpverlener ( want mijn dochter is een ster in schijn gedrag, en daar prikt Brenda meteen door heen!!)  Zij is voor ons als gezin echt een aanwinst en we willen haar echt nog heel lang als begeleidster voor mijn dochter.

Mijn dochter is enorm gegroeid in haar ontwikkeling sinds zij via een PGB begeleiding krijgt van Brenda.

Ik kan daarom Brenda ook meteen aanbevelen als u goede begeleiding nodig hebt!!!

Ik heb het voorrecht gehad om enkele jaren met Brenda samengewerkt te hebben in de verstandelijk beperkten zorg. In die jaren heb ik Brenda leren kennen als een echte professional, die haar afspraken na komt, kennis heeft van zaken, maar bovenal 100% voor de cliënt gaat. Ze weet de juiste verbindingen te leggen, kan en durft flexibel om te gaan met een plan van aanpak daar waar dat nodig is en heeft hiervoor de juiste argumentatie paraat. Ze weet mensen met een beperking en/of met een stoornis in het autistisch spectrum op de juiste manier te benaderen en te activeren, én laat hen daarbij volledig in hun eigenwaarde. Wat ik vooral een bijzondere kracht van Brenda vind is dat zij uitgaat van de mogelijkheden en niet van de beperking(-en). Ze kijkt naar wat er wel mogelijk is en niet naar wat er niet kan. Verder is Brenda een echte doorzetter, opgeven is iets wat zij niet snel zal doen.

Daarnaast is Brenda integer, sociaal, recht door zee, direct, open, flexibel en doortastend. Ik twijfel er geen moment aan om haar aan te bevelen als autismespecialist en zal dat ook met volle overtuiging doen.

Martine, oud-collega

Brenda is een hele fijne collega om mee samen te werken. Ze is rustig, georganiseerd en flexibel.

Ze overziet de dingen goed en ze denkt oplossingsgericht.Ze is in staat om reële doelen te stellen, waarbij ze rekening houdt met alle partijen.

Daarnaast is ze goed in staat om haar expertise te delen met andere collegae.

Ik heb afgelopen jaar veel van haar mogen leren en ik hoop dat ik nog lang met haar mag samenwerken.

Collega basisonderwijs, Jenny

Ik ken Brenda al jaren. Er is niemand zo integer en eerlijk als zij. Haar focus ligt echt op de persoon en zijn of haar talenten en ontwikkelmogelijkheden,  zij weet welke emoties daar bij komen kijken. Voor iedere betrokkene en daar houdt zij rekening mee.

Ik kan met alles bij haar terecht, iedere onzekerheid, angst, verdriet en onmacht, zij vind niets raar en geeft altijd een heel eerlijk antwoord en buigt de negatieve emoties om naar iets positiefs. Brenda is echt een vertrouwenspersoon met heel veel kennis en ervaring, van onschatbare waarde.

Bianca, moeder van een zoon met ASS

Zorg voor Autisme; Brenda is een kei in het begeleiden van mensen met autisme. Brenda heeft oog voor belangrijke details in de begeleiding en zal altijd een verbinding met de cliënt aangaan. Een vertrouwensband, daarin zal zij niet tekort schieten. Afspraak is afspraak, al komt het soms niet uit zij zal er staan!
Brenda straalt rust uit en creëert een sfeer waarbij de cliënt zich happy voelt.
Zo kan zij tot de kern doordringen en de juiste begeleiding bieden. Mocht dit een keer niet lukken, dan is er niets aan de hand, deze ervaring neemt zij mee naar het volgende begeleidingsmoment en probeert wederom om een opening te vinden/creëren. Wij van Het huis van Tante Trees hebben Brenda in actie gezien
dat beviel ons uitstekend. Dit is voor haar de juiste stap, we blijven je volgen Brenda! Succes met je onderneming.

Eigenaar Het huis van Tante Trees, Paul Duits

Al weer twee jaar is Brenda vast begeleider van onze zoon. Hij is blind geboren en heeft de diagnose ASS. Deze combinatie maakt dat er op de (reguliere) basisschool extra hulp nodig is van iemand die ter zake deskundig is. Brenda heeft er in de afgelopen periode door haar deskundigheid, vasthoudendheid en doelgerichtheid voor gezorgd dat onze zoon van vier uur per week in de klas nu vrijwel de gehele schoolweek in de klas doorbrengt. Een geweldige ontwikkeling die echt alleen maar mogelijk is geworden door de inzet van Brenda. Haar aanpak, verslaglegging en communicatie is niet alleen professioneel, ook geeft zij ons het gevoel echt begaan te zijn met de toekomst van onze zoon.

  • w-facebook
  • White Google+ Icon